Nieuws uit Brabant (bron: Omroep Brabant)

Alle nieuwsberichten in de rubiek Zuidoost Brabant
  1. Er is een verdachte aangehouden in verband met de mishandeling van drie bewoners van een huis aan de Nieuwstraat in Eersel zaterdagochtend. Dat maakte de politie maandagochtend bekend. De drie slachtoffers hebben inmiddels allemaal het ziekenhuis verlaten.
  2. Een zeer professionele woninginbreker (57) die tussen 2015 en 2017 regelmatig toesloeg in Oost-Brabant verdwijnt voor acht jaar in de cel. Zijn even oude vrouw moet 3,5 jaar brommen voor haar aandeel en hun 29-jarige dochter krijgt een taakstraf van 50 uur omdat ze gestolen geld uitgaf.
  3. Altijd weten wat er in Brabant speelt? In het Brabants Minuutje praten we je elke werkdag om 08.00 uur, 11.30 uur en 17.30 uur helemaal bij over het laatste nieuws uit onze provincie.
  4. Door aanhoudende mistproblemen zijn er bij Eindhoven Airport afgelopen tijd talloze vluchten geschrapt of vertraagd. Heb jij ook de nacht doorgebracht op een veldbed of uren op de luchthaven gewacht tot je vliegtuig vertrok? Kies je voortaan voor een andere luchthaven of neem jij het risico voor lief? Vul onze enquête in!
  5. Het vliegverkeer op Eindhoven Airport komt weer op gang. Urenlang konden maandagochtend door dichte mist geen vliegtuigen vertrekken. Ook toestellen die wilden landen op het vliegveld, ondervonden hinder. Eindhoven Airport wordt vaker geteisterd door mist. Op oud- en nieuwjaarsdag bijvoorbeeld, lag het vliegverkeer ook lange tijd plat.
  6. Nikkie de Jager (25) uit Uden zit woensdag in de talkshow van Ellen DeGeneres. Het is na de The Oprah Winfrey Show het grootste praatprogramma ter wereld. Ellen heeft de YouTube-ster uitgenodigd om over haar spraakmakende coming out.
  7. Dikke mist zorgde maandagmorgen opnieuw voor problemen op Eindhoven Airport. Alle vluchten die vanaf zeven uur zouden vertrekken, waren vertraagd. Rond kwart over acht betekende dit voor ruim duizend passagiers dat ze moesten wachten op hun vliegtuig.
  8. Een chalet op camping Heezerenbosch in Heeze is zondagnacht door brand verwoest. Het vuur werd rond middernacht ontdekt.
  9. PSV heeft de eerste wedstrijd na de winterstop ternauwernood gelijkgespeeld. Bij VVV Venlo werd het 1-1, dankzij een goal van Denzel Dumfries tien seconden voor het einde van de extra tijd. RKC Waalwijk ging onderuit bij directe concurrent ADO Den Haag en Willem II won zaterdag knap bij AZ.
  10. Aan de Hoge Brake in Nuenen is zondagavond een auto volledig uitgebrand.
Created by LINELABOX