Nieuws Eindhoven eo (bron: AD)

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. DEN BOSCH - De dood van Eindhovenaar Fouad Rashidi, september vorig jaar, is volgens het OM geen moord. Wel doodslag. Seyed K.(59) hoort woensdag om 13 uur of de rechtbank het eens is met de eis van dertien jaar cel.
  2. EINDHOVEN - Signify heeft een grote slag geslagen in de Verenigde Staten. Het moederbedrijf van Philips neemt voor 1,4 miljard dollar het bedrijf Cooper Lightning Solutions over. Dat meldt het bedrijf dinsdagavond Nederlandse tijd.
  3. EINDHOVEN - Buurtpostmedewerkers gezocht! De boodschap is duidelijk. Jeroen Pijnenburg van Buurtpost is op zoek naar mensen die postpakketjes aan willen nemen voor buurtbewoners die niet thuis zijn.
  4. EINDHOVEN - Speeltuinvereniging Philipsdorp maakt zich zorgen over het doorgaan van hun jaarlijkse kampeerweekend, nu ze voor het eerst een vergunning van 500 euro moeten aanvragen. De gemeente Eindhoven bekijkt of ze de vereniging tegemoet kan komen met een subsidieaanvraag.
  5. EINDHOVEN - Bij een overval in het Eindhovense stadsdeel Stratum werd een vrouw (50) in de slaapkamer op de grond gegooid en bewaakt terwijl ondertussen het huis werd doorzocht. Ze riepen ‘politie, politie’. Ik riep terug dat ik niet achterlijk was.’
  6. EINDHOVEN - Fanatieke spotters wisten dinsdag precies waar ze moesten zijn om de helikopters van de Amerikaanse luchtmacht op Vliegbasis Eindhoven te zien. ,,Dit wilde ik echt niet missen.”
  7. EINDHOVEN - Laurent de Vries uit Arnhem is per 1 januari benoemd tot bestuurder van het Summa College in Eindhoven. Samen met Petra van Lange vormt hij een collegiaal bestuur. De Vries volgt hiermee Antoine Wintels op die met pensioen gaat.
  8. EINDHOVEN - Voormalig piloot en klokkenluider Victor van Wulfen sleept nog meer artsen van defensie voor de tuchtrechter. De oud-piloot van vliegbasis Eindhoven verwijt twee artsen van de Kromhoutkazerne in Utrecht dat ze achter zijn rug om onjuiste veranderingen hebben aangebracht in zijn medisch dossier.
  9. EINDHOVEN - Zwangere vrouwen die 040verloskunde in Eindhoven bezoeken, kunnen voortaan voor de prenatale screening, zoals de 20-wekenecho, terecht bij hun eigen verloskundige.
  10. EINDHOVEN - Vijftien jaar heeft Inloophuis De Eik op het terrein van Eikenburg op de Aalsterweg gezeten. Per 1 oktober zijn ze verhuisd naar Klein Tongelreplein 8 in de wijk Tongelre.
Created by LINELABOX