Nieuws Eindhoven eo (bron: AD)

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
AD.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. EINDHOVEN/DEN BOSCH - Een dakloze man die de gemeente Eindhoven lastigvalt en de Rabobank dreigde met een overval, krijgt in totaal zeven weken voorwaardelijke celstraf.
  2. EINDHOVEN - Schrijver Barry Wonder, bekend van het boek ‘Bevrijding Woensel, ooggetuigen vertellen’, werkt aan een vervolg vol verhalen over de laatste oorlogsdagen in andere Eindhovense stadsdelen. Hij zoekt ooggetuigen.
  3. EINDHOVEN - Politie heeft een 27-jarige Eindhovenaar aangehouden voor de zware mishandeling van Ties van Beek (27) afgelopen november. Dat gebeurde op winterfestival Bontgenoten in Eindhoven. De man wordt ervan verdacht de festivalganger zodanig mishandeld te hebben, dat hij nu een oog mist.
  4. EINDHOVEN - De groei van het aantal coronabesmettingen in Zuidoost-Brabant is de voorbije twee weken opnieuw versneld. In totaal kwamen er 1.226 nieuwe gevallen bij, blijkt uit gegevens van het RIVM.
  5. EINDHOVEN - Het aantal coronapatiënten in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven is in vijf dagen tijd verdrievoudigd. Afgelopen donderdag werden 6 personen met Covid-19 verzorgd, dinsdagochtend waren het er 18.
  6. EINDHOVEN/AARLE-RIXTEL - Ooit was de compact disc de trots van Philips. Maar het hippe zilveren schijfje van weleer zit nu in het verdomhoekje. Muziekliefhebbers uit de regio kopen nog zelden een cd, is de ervaring van platenverkopers.
  7. EINDHOVEN - Volgens de Eindhovense burgemeester John Jorritsma mag hij het dragen van mondkapjes verplicht stellen in de regio, maar kiest hij bewust voor een oproep om dit uit vrije wil te doen. Terwijl hij dinsdag zijn keuze op het bordes toelicht aan NOS, Studio 040 en ED, passeert een bruidspaar met mondkapjes. ,,Wij dragen ze al hoor!", roept het paar Jorritsma toe.
  8. DEN BOSCH - Nee, echt heel hard bewijs heeft het Openbaar Ministerie niet tegen Harvey P. en Denny B. Jongemannen noemden hen eigenaars van een flink drugslab in Eksel. Maar dat kunnen ze niet voor de rechter herhalen want ze werden er januari vorig jaar gevonden. Dood.
  9. EINDHOVEN - Uitvaartverzekeraar DELA ziet af van de overname van branchegenoot Yarden. Met die vorig jaar aangekondigde deal wilde het bedrijf Yarden, dat in financiële problemen verkeert, de reddingsboei toewerpen. Maar juridisch gesteggel over een financiële verplichting van Yarden aan honderdduizenden polishouders maakt de deal voor DELA te riskant.
  10. EINDHOVEN - Pandeigenaren die al lang kamers verhuren in Eindhoven moeten nu alsnog een vergunning aanvragen. De gemeente Eindhoven is begonnen met een inhaalslag.
Created by LINELABOX