Nieuws Eindhoven eo (bron: AD)

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. EINDHOVEN - De Geldropse Stichting Straatkat schiet kattenliefhebber John Engels te hulp.
  2. EINDHOVEN - De kans is groot dat we de komende dagen opnieuw worden ondergedompeld in tropische temperaturen.
  3. EINDHOVEN - Een man vloog vrijdagavond uit de bocht aan de Jasonstraat in Eindhoven. Hierbij raakte hij een boom, die volgens een getuige bijna op een fietser viel. De politie doet onderzoek.
  4. EINDHOVEN - Bij graafwerkzaamheden op het Stadhuisplein in Eindhoven is woensdagmiddag een oude Amerikaanse oorlogsgranaat gevonden. Dat meldt de politie.
  5. EINDHOVEN - Zeven weken elke dag, met vijf ‘collega’ werkzoe-kenden doelgericht aan de slag om een passende betaalde baan te vinden. Dat is wat Werkestafette voor werkloze 50-plussers doet.
  6. EINDHOVEN - Natuurlijk, er ligt nog een rekening van een slordige half miljoen euro die moet worden betaald. Maar volgens TAC-voorzittter Joep Smeets wordt die rekening ook gewoon voldaan, en is er geen enkele sprake van een financieel probleem bij deze Eindhovense culturele instelling.
  7. EINDHOVEN - Een 24-jarige man is vrijdagmiddag aan de Cavallilaan in Eindhoven opgepakt op verdenking van wapenbezit. De man had echter geen wapen bij zich en is na verhoor op het bureau vrijgelaten.
  8. DEN BOSCH - De brute overval op een hoogbejaarde Eindhovense was het gevolg van foute slotenmakers, die haar een dag eerder al oplichtten. Een van hen tipte een neef dat de vrouw twaalf mille cash had. Onder zware bedreiging gaf ze die de volgende dag af.
  9. EINDHOVEN - De samenwerking van kaaswinkel Jokkmokk, brouwerij Van Moll, beide uit Eindhoven, en kaasmakerij Hoefhuys uit Genderen heeft een bijzondere kaas opgeleverd. Dit weekend wordt de ‘Eindhovense’ bierkaas gepresenteerd op het jaarlijkse bierfestival Van Moll Fest bij het Evoluon.
  10. EINDHOVEN - Pegida gaat zondagmiddag van een tot drie uur demonstreren in Eindhoven. Niet bij de Al Fourqaan-moskee, maar op het Eindhovense Stadhuisplein. ,,We komen voortaan elke zondagmiddag naar Eindhoven", zegt Pegida-voorman Edwin Wagensveld. ,,Net zo lang totdat we wel bij moskee terechtkunnen.”
Created by LINELABOX