Nieuws Eindhoven eo (bron: AD)

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. EINDHOVEN - De zomervakantie van 2020 is misschien wel een van de raarste ooit. Veel mensen blijven thuis of in eigen land, cancelden hun vakantie of kwamen er dit jaar niet eens aan toe om vakantieplannen te maken. Voor al die thuisblijvers bedacht Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE )de 1Minute Holiday on Tour, een mini vakantie-ervaring die coronaproof naar de mensen toe komt, in hun eigen straat of buurt. Vandaag, zaterdag 11 juli ,bezoekt de 1Minute Holiday karavaan als eerste de bewoners van het Gelderlandplein in Drents Dorp in Eindhoven.
  2. EINDHOVEN - Fans van de Eindhovense DJ La Fuente kunnen twee weekenden hun auto laten wassen terwijl hun idool voor de muziek zorgt. Dat is de ‘Midnight Carwash’ bij Washin7 op bedrijventerrein De Hurk.
  3. EINDHOVEN - In een garagebox in de Eindhovense Kruisstraat vond de politie vrijdagmiddag 51 flessen lachgas. Ze werden ontdekt nadat even daarvoor in een auto ook al 32 flessen waren aangetroffen.
  4. EINDHOVEN - Een uur in de cel en een boete voor bellenblazen. Het overkwam de Nijmeegse straatartiest Rob Waterbende donderdag op het 18 septemberplein in Eindhoven.
  5. EINDHOVEN - Waren het de bollenplaatvloeren of was er iets heel anders aan de hand? BAM heeft een claim van zo'n tien miljoen euro gekregen voor de gevolgen van het deels instorten van de parkeergarage op Eindhoven Airport in 2017. De bouwreus is gedagvaard door de vloerenproducent: ‘Ze hebben me drie jaar lang weggezet als gekke henkie’.
  6. EINDHOVEN - Vergeet Silicon Valley, kom naar de regio Eindhoven. Dat is samengevat de boodschap die de tech-talenten in Amerika krijgen voorgeschoteld in advertenties op sociale media. Brainport ruikt haar kans om kenniswerkers naar de regio te halen nu president Trump de uitgifte van werkvisa opschort.
  7. EINDHOVEN - Het rommelt bij het Eindhovense bouwconcern Hurks. Jeroen de Bekker is per 11 juni teruggetreden als algemeen directeur bij het bedrijf waar hij slechts zo’n anderhalf jaar werkzaam was. De Bekker wordt opgevolgd door Geert Hurks.
  8. EINDHOVEN - De Steentjeskerk in Strijp mag zich dit jaar weer verheugen op de komst van Sinterklaas. Het heeft de goedheiligman betaamt ten tweeden male te kiezen voor een logeerpartij in het monumentale pand aan de Sint-Antoniusstraat.
  9. EINDHOVEN - Door brand op de zevende verdieping van een groot flatgebouw aan de Maalakker in Eindhoven zijn vrijdagavond in totaal vijf appartementen beschadigd. De woning waar het vuur is ontstaan, brandde volledig uit.
  10. Eindhoven - Een scooterrijder botste vrijdagmiddag rond 18.00 uur tegen een lijnbus op de Michelangelolaan ter hoogte van de Winston Churchilllaan in Eindhoven.
Created by LINELABOX